Snelle verwarming
van de vloer

Een veel voorkomende techniek voor het aanbrengen van vloerverwaming is frezen in de vloer. Cementvloeren, anhydriet, beton of tegels zijn de meest geschikte vloeren om in te frezen. In het geval van een tegelvloer dienen de tegels in de cement te liggen, omdat tegels die verlijmd zijn vaak losraken. Dit is geen gewenste situatie bij het aanbrengen van een nieuwe afwerking.

Advies gesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Offerte op maat

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het frezen in de vloer

De sleuven die worden gefreesd zijn 17mm diep. Hierdoor komt de slang vlak onder het vloeroppervlak te liggen en warmt de vloer zeer snel op. Vooral in het voor- en najaar zorgt dit voor extra comfort. De aanvoer- en afvoerslang worden in een slakkenhuispatroon naast elkaar gelegd. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Uw werkvloer wordt door dit systeem niet verhoogd en kan na installatie direct worden afgewerkt. Als u de vloer wilt egaliseren, kunt u dit beter doen voordat de vloerverwarming wordt in gefreesd. Dit bespaart egaline.

Onze werkwijze

step-img1

De aanvraag

U kunt er bij ons voor kiezen om een vrijblijvend advies gesprek op locatie of direct een offerte op maat aan te vragen

step-img2

Advies op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen dan nemen wij contact met u op voor een afspraak (eventueel op locatie).

step-img3

Offerte op maat

Nadat we alle wensen op een rij hebben, kunnen wij voor u een offerte op maat opmaken.

step-img4

Aan de slag

Na uw akkoord op de offerte gaan wij aan de slag voor u. Vaak kan het de vloerverwarming van uw woning al in één dag gedaan zijn.

Risico op schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht er onverhoopt schade worden veroorzaakt, zoals het raken van een water-, gas- of cv leiding, dan wordt de schade kosteloos door VN gerepareerd. Als er een specifieke situatie ontstaat waardoor het risico op schade groot is, gaan wij eerst met u in overleg. Beschadigingen aan andere leidingen, zoals elektra, televisie etc. zijn voor risico van de klant.

Specialistisch gereedschap

Voor het frezen in de vloer is professioneel gereedschap nodig. Vooral beton en tegels vragen om specifieke hulpmiddelen. Wij rijden met bussen die hier volledig voor zijn ingericht. De bussen zijn uitgerust met krachtstroom, specialistisch gereedschap en een aggregaat. Het vrijkomende stof wordt verzameld en in een handzame verpakking op de klantlocatie achtergelaten.

Neem contact op voor
vrijblijvend advies