Wij gaan voor een duurzaam bestaan

Trees for All is een non-profitorganisatie die zich inzet voor herbebossing en klimaatcompensatie wereldwijd. Door middel van donaties planten we bomen, herstellen we natuurlijke habitats en verminderen we CO2-uitstoot. Samen met partners en donateurs streven we naar een groenere en duurzamere planeet voor toekomstige generaties.

In samenwerking met
Trees for all

Ontdek onze groene ambities! Vloerverwarming Nederland bundelt krachten met Trees for All voor een duurzamere toekomst. Elke installatie draagt bij aan herbebossing en klimaatcompensatie. Samen creëren we een groenere wereld.

0

Bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

0

Duurzame bosprojecten gerealiseerd

Verduurzamen-vid

Hoe het werkt

hoe-het-werkt-1

Elke opdracht een boom

Vloerverwarming Nederland plant voor elke opdracht die wij krijgen een boom, in samenwerking met Trees for All. Onze inzet voor comfort strekt zich uit naar een duurzame toekomst. Samen bouwen we aan een groenere wereld.

hoe-het-werkt-2

Stap voor stap vergroening

Vloerverwarming Nederland draagt bij aan vergroening door bomen te planten. In samenwerking met Trees for All streven we naar een duurzamere toekomst. Elke opdracht draagt bij aan het herstellen van natuurlijke habitats en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

hoe-het-werkt-3

Samen naar een beter mileu

Laten we samen streven naar een beter milieu. Door te investeren in duurzame oplossingen en samen te werken aan groene initiatieven, kunnen we de toekomst van onze planeet veiligstellen voor onze kinderen. Doe mee en help ons voor een schonere en groenere wereld.

Stap voor stap naar een groener Nederland: Het verhaal achter ons groene bedrijfspand

Welkom in ons groene bedrijfspand, een toonbeeld van duurzaamheid en innovatie in Nederland. Elk aspect van ons pand is doordrenkt van groene technologieën, met als doel energieneutraal te worden en zelfs energie terug te leveren aan het net.

Onze warmtepomp gebruikt natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, om ons pand te verwarmen, waardoor we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen hebben terug gebracht naar 0%. De zonnecollectoren op ons dak vangen zonnestralen op en zetten ze om in elektriciteit, waardoor we onze eigen hernieuwbare energie opwekken.

Maar daar blijft het niet bij. We hebben ook geïnvesteerd in een geavanceerd batterijsysteem, waarmee we overtollige energie opslaan voor later gebruik, zelfs op momenten dat de zon niet schijnt. Hierdoor zijn we in staat om niet alleen onze eigen energiebehoeften te dekken, maar ook om energie terug te leveren aan het net, waardoor we een positieve bijdrage leveren aan het energieverbruik in onze gemeenschap.

Stap voor stap zetten we richting een groener Nederland, waarin duurzaamheid de norm is en waarin elk bedrijf een rol speelt in het creëren van een schonere en groenere toekomst.

Specialistisch gereedschap

Voor het frezen in de vloer is professioneel gereedschap nodig. Wij rijden met bussen die hier volledig voor zijn ingericht voor deze taak.  Het vrijkomende stof wordt verzameld en in een handzame verpakking op de klantlocatie achtergelaten.

Vooral beton en tegels vragen om specifieke hulpmiddelen. Hiervoor is er een speciaal ingerichte vrachtwagen die is uitgerust met krachtstroom, specialistisch gereedschap en een aggregaat.

Neem contact op voor
vrijblijvend advies