Welkom bij onze gids voor het opstarten van vloerverwarming! Of u nu net een nieuw systeem heeft laten installeren of uw bestaande vloerverwarming na een periode van inactiviteit weer wilt activeren, het correct opstarten van uw vloerverwarming is van essentieel belang voor een efficiënte werking en optimaal comfort in uw huis. In deze handleiding zullen we stap voor stap door het proces gaan, waarbij we u voorzien van duidelijke instructies en handige tips om ervoor te zorgen dat uw vloerverwarming probleemloos en effectief gaat functioneren. Volg deze stappen nauwkeurig om te genieten van de voordelen van een warme en gezellige omgeving in uw huis, het hele jaar door. Laten we beginnen!

blog-detail-img-1

Vloerverwarming opstarten

Voor een succesvolle start van uw vloerverwarming doorloopt u zorgvuldig zes eenvoudige stappen. Allereerst is het essentieel om te controleren of de afsluiters op de CV-leidingen open staan voordat u uw vloerverwarming inschakelt. Vervolgens sluit u de verdeler aan door de stekker in het stopcontact te steken en te controleren of het groene lampje op de pomp brandt. Daarna ontluikt u de vloerverwarming door voorzichtig de ontluchtingsnippel te openen en te wachten tot er een volle waterstraal uitkomt.

Controleer ten slotte de druk bij uw verwarmingsketel, die tussen 1,5 en 2 bar moet zijn in koude toestand. Deze stappen zorgen ervoor dat uw vloerverwarming probleemloos functioneert en u geniet van een warme en comfortabele omgeving in uw huis. Voor meer gedetailleerde instructies en handige tips kunt u de uitgebreide video bekijken die beschikbaar is bovenaan de pagina.

Onze werkwijze

step-img1

De aanvraag

U kunt er bij ons voor kiezen om een vrijblijvend advies gesprek op locatie of direct een offerte op maat aan te vragen

step-img2

Advies op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen dan nemen wij contact met u op voor een afspraak (eventueel op locatie).

step-img3

Offerte op maat

Nadat we alle wensen op een rij hebben, kunnen wij voor u een offerte op maat opmaken.

step-img4

Aan de slag

Na uw akkoord op de offerte gaan wij aan de slag voor u. Vaak kan het de vloerverwarming van uw woning al in één dag gedaan zijn.

Nog geen vloerverwarming aangeschaft?

Bovendien kunt u overwegen om te investeren in hoogwaardige vloerverwarmingssystemen van Vloerverwarming Nederland. Met hun expertise en kwaliteitsproducten kunt u verzekerd zijn van efficiënte en comfortabele verwarming in uw huis. Voor meer informatie en het aanvragen van een offerte kunt u terecht op hun website en het daar beschikbare formulier invullen. Laat de warmte en het comfort van uw vloerverwarming niet aan het toeval over, maar volg deze stappen en profiteer optimaal van uw verwarmingssysteem.

Advies gesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Offerte op maat

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor
vrijblijvend advies