Specialist in de aanleg van vloerverwarming

kiwa

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van vloerverwarming. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die werkzaam zijn in de bouw en renovatiebranche. Denk aan installateurs, vloerenbedrijven, speciaalzaken in hout en parket en zakelijke klussers.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een duidelijke visie op hoe vloerverwarming optimaal kan worden aangebracht en hoe het beste uit de diverse systemen kan worden gehaald. Bij het installeren van vloerverwarmingssystemen maken wij uitsluitend gebruik van eersteklas materialen.

Wij gaan voor een
duurzaam bestaan

Trees for All is een non-profitorganisatie die zich inzet voor herbebossing en klimaatcompensatie wereldwijd. Door middel van donaties planten we bomen, herstellen we natuurlijke habitats en verminderen we CO2-uitstoot. Samen met partners en donateurs streven we naar een groenere en duurzamere planeet voor toekomstige generaties.

0

Bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

0

Duurzame bosprojecten gerealiseerd

Stap voor stap naar een groener Nederland: Het verhaal achter ons groene bedrijfspand

Welkom in ons groene bedrijfspand, een voorbeeld van duurzaamheid en innovatie in Nederland. Elk aspect van ons pand is doordrenkt van groene technologieën, gericht op het bereiken van energieneutraliteit en zelfs het terugleveren van energie aan het net.

Onze warmtepomp maakt gebruik van natuurlijke bronnen, zoals buitenlucht, om ons pand te verwarmen, waardoor onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen tot nul is teruggebracht. De zonnecollectoren op ons dak vangen zonnestralen op en zetten ze om in elektriciteit, waardoor we onze eigen hernieuwbare energie opwekken.

Maar daar stopt het niet. We hebben ook geïnvesteerd in een geavanceerd batterijsysteem, waarmee we overtollige energie opslaan voor later gebruik, zelfs op momenten dat de zon niet schijnt. Hierdoor zijn we in staat om niet alleen onze eigen energiebehoeften te dekken, maar ook om energie terug te leveren aan het net, waardoor we een positieve bijdrage leveren aan het energieverbruik in onze gemeenschap.

Stap voor stap zetten we richting een groener Nederland, waar duurzaamheid de norm is en waarin elk bedrijf een rol speelt in het creëren van een schonere en groenere toekomst.

Onze klanten vertellen

4.8 Op basis van 6 google reviews

Neem contact op voor
vrijblijvend advies